Våra tjänster

HEMSIDA – ER NYA IMAGE ONLINE

Det sägs att ”det tar tio sekunder att döma en människa” Lika väl tror vi på Duplex media att den potentiella kunden gör lika när det gäller företags hemsidor. Alltså är ett företags hemsida A och O och många gånger är också hemsidan det första stället kunden möter er och bestämmer sig för det är Er de vill arbeta med. Vi menar att den digitala mötesplatsen är lika viktig som den fysiska.

Vi på Duplex media hjälper er att skapa och forma hemsidan – genom att vi tillsammans skräddarsyr ut efter behov, ändamål, visioner och önskningar. Duplex media arbetar med WordPress eftersom vi eftersträvar ett tilltalande och SEO-vänligt resultat, som också laddar snabbt!

Har du planer för att bygga hemsida?

LOGOTYP – VI GER LIV ÅT DINA DESIGNIDÉER

Behöver din befintliga logotyp uppdateras eller har du en idé att skapa en logotyp åt ditt företag/varumärke?

Vår grafiska formgivare hjälper er gärna med att skapa företagets logotyp – oavsett om det handlar om en uppdatering av den redan befintliga eller om det handlar om visioner och idéer men att kunskapen inte är tillräcklig för att genomföra det själv.

Vi tillsammans med er jobbar fram den logotyp ni önskar utefter ert designbehov. Logotypen skapas för att kunna användas digitalt men den förbereds också inför tryck.

FILM – SÄG DET MED EN FILM

”en bild säger mer än tusen ord” och ett filmklipp på två minuter innehåller tretusen bilder…

Det digitala är här för att stanna och också den rörliga kommunikationen. I dag är det inte bara reklamfilmer på tv som produceras utan även korta sekundvideos på sociala medier och alla har en likhet; att de ofta håller hög kvalité.

Vår personal använder sig av högklassig utrustning och med hjälp av den tar vi oss för era visioner och filmidéer. Genom vår enorma känsla för detaljer och hög kreativitets nivå tar vi emot och producerar era visioner och tillsammans med era visioner skapar vi högklassiga filmer.

Oavsett om filmen skapas för ett reklamsyfte eller för en informativ resa genom ert företag eller för en ny lansering av en produkt så skapas alla filmer för den individuella kunden; unikt och skräddarsytt.

Vi jobbar också med möjliggörandet av animerad grafik både i 2D och 3D

Detta får du som webbkund hos oss

  • Tilltalande design
  • Sökmotoroptimerad webbplats
  • Snabb och personlig support
  • Utbildning och enkel administration av din webbplats
  • Drift och löpande versionsuppdatering av webbplatsen

DET SKA VARA ENKELT ATT ÄGA EN HEMSIDA

Vårt primära är att ni ska kunna fokusera på er verksamhet och att Duplex media hjälper er genom skapandet av hemsidan och att ni får en hemsida att växa i. Vi är med från idéfröet till den färdiga hemsidan.

Vi hjälper till att hitta bilderna och skriver de texter som behövs. Målet är att ni ska kunna luta er tillbaka och ha fullt fokus på den växande verksamheten.
När ni tar hand om verksamheten tar vi hand om hemsidan.